Kwaliteit voor het hoogste segment, van het hoogste niveau.

Wij gaan voor niets minder dan next level.

Omdat het mooiste vastgoed het beste verdient.

De Belgische vastgoedmarkt krijgt er steeds meer vastgoedkantoren bij. Slimme kantoren. Vastgoedkantoren en projectontwikkelaars die begrijpen dat de markt aan het veranderen is en er méér nodig is om het goed te doen. Waar foto’s jaren geleden voldoende waren voor de presentatie van vastgoed, is vandaag het totale plaatje een vereiste. Voor het creëren van dat totale plaatje vormen wij jouw ideale partner.

Video

Video is het nummer 1 medium anno 2020. Net zoals de mogelijkheden, zijn de voordelen eindeloos. Er is geen betere of aantrekkelijkere manier om vastgoed in beeld te brengen. We vertellen het verhaal van elk pand op een andere manier, afgestemd op haar unieke eigenschappen. We laten jouw kopende klant dromen van zijn thuiskomst.

3D tours

We zijn officiële partner van Matterport, de globale marktleider betreffende de creatie van 3D rondleidingen. Dankzij het gebruik van deze vooruitstrevende technologie, is het mogelijk om een exacte digitale tweeling van de woning te creëren. Jouw klant kan de woning 24/7 bekijken van op een locatie naar voorkeur. Tijdsbesparend voor jou en een waanzinnige klantervaring voor jouw klant.

fotografie

We brengen fotografie naar nieuwe hoogtes. De jarenlange specialisatie in combinatie met de beste soft- en hardware zorgt ervoor dat we beelden van vastgoed creëren om fier op te zijn. We zien het nemen van een foto niet als het simpelweg drukken op een knop, maar als het vertellen van een verhaal. Een verhaal dat verkoopt.

Renders

We begrijpen het. Niet elke woning ziet er altijd even goed uit om succesvol te verkopen. Een opfrissing kan nodig zijn. We creëren op basis van de afmetingen en kenmerken van de woning unieke renders. Je laat de potentiële koper thuiskomen in zijn nieuwe woning van morgen. De mogelijkheden variëren van een simpele render van een woonkamer tot een totale videopresentatie van de omgeving, binnen- en buitenkant van een nieuw project.

Dronebeelden

Omdat het grond perspectief soms simpelweg niet volstaat. Woningen van het hoogste segment zijn vaak meer dan enkel bakstenen. De ligging, de natuur, de oprit, de oppervlakte, … zaken die niet tot hun recht komen in een standaard foto- of videoreportage. We schakelen drone beelden in om het verhaal van de woning af te maken en jouw klant te doen dromen. Dromen van hun nieuwe woning.

Listing folder

Soms verdient een woning meer dan enkel het digitale. Haal het maximale uit de verkoop van een woning en trek de lijn offline door. Onze grafische ontwerper ontwerpt een folder op maat van jouw pand. Zo positioneer je je als meer dan enkel een verkoper. Go the extra mile.

360° video

De combinatie van video en 3D. Het beste van beide werelden. We gingen op zoek naar een manier waarop enerzijds de kijker de vrijheid had om rondom zich heen te kijken tijdens het virtuele bezoek, en anderzijds de makelaar de mogelijkheid had om de presentatie exact te sturen zoals hij/zij het wil. The next big thing in real estate voor de innovatieve makelaar.

Strategisch advies

Het investeren in de juiste beelden voor de verkoop van een woning is de eerste stap. Het echte succes hangt af van de manier waarop je de beelden implementeert in jouw marketingstrategie. We begeleiden onze klanten gratis met strategisch advies, hoe je dit op de beste manier kan doen om er het maximale uit te halen.

Een proefopname inplannen om de voordelen zelf te ervaren?

Bij de proefopname nemen we jou mee in onze manier van werken. We beginnen bij het begin, leveren de beelden op en helpen jou bij het correct implementeren van de beelden.

Interesse? Neem dan even contact op. We helpen je graag!