Kwaliteit voor het hoogste segment, van het hoogste niveau.

We gaan voor niets minder dan next level.

 

Omdat de mooiste panden het beste verdienen.

De Belgische vastgoedmarkt krijgt er steeds meer vastgoedkantoren bij. Slimme kantoren. Vastgoedkantoren en projectontwikkelaars die begrijpen dat de markt aan het veranderen is en er méér nodig is om het goed te doen. Waar foto’s jaren geleden voldoende waren voor de presentatie van een woning, is vandaag het totale plaatje een vereiste. Voor het creëren van dat totale plaatje vormen wij jouw ideale partner.

 

Video.

Video is het nummer 1 medium anno 2020. Net zoals de mogelijkheden, zijn de voordelen eindeloos. Er is geen betere of aantrekkelijkere manier om een woning in beeld te brengen. We vertellen het verhaal van elk pand op een andere manier, afgestemd op haar unieke eigenschappen. We laten jouw kopende klant dromen van zijn thuiskomst.

Benieuwd naar enkele voorbeelden?
Klik hier.

 

3D tours.

We zijn officiële partner van Matterport, de globale marktleider betreffende de creatie van 3D rondleidingen. Dankzij het gebruik van deze vooruitstrevende technologie, is het mogelijk om een exacte digitale tweeling van de woning te creëren. Jouw klant kan de woning 24/7 bekijken van op een locatie naar voorkeur. Tijdsbesparend voor jou en een waanzinnige klantervaring voor jouw klant.

Benieuwd naar enkele voorbeelden?
Klik hier.

 

Professionele foto's.

We brengen fotografie naar nieuwe hoogtes. De jarenlange specialisatie in combinatie met de beste soft- en hardware zorgt ervoor dat we beelden creëren om fier op te zijn. We zien het nemen van een foto niet als het simpelweg drukken op een knop, maar als het vertellen van een verhaal. Een verhaal dat verkoopt.

Benieuwd naar enkele voorbeelden?
Klik hier.

 

Renders.

We begrijpen het. Niet elke woning ziet er altijd even goed uit om succesvol te verkopen. Een opfrissing kan nodig zijn. We creëren op basis van de afmetingen en kenmerken van de woning unieke renders. Je laat de potentiële koper thuiskomen in zijn nieuwe woning van morgen. De mogelijkheden variëren van een simpele render van een woonkamer tot een totale videopresentatie van de omgeving, binnen- en buitenkant van een nieuw project.

Benieuwd naar enkele voorbeelden?
Klik hier.

 

Drone beelden.

Omdat het grond perspectief soms simpelweg niet volstaat. Woningen van het hoogste segment zijn vaak meer dan enkel bakstenen. De ligging, de natuur, de oprit, de oppervlakte, … zaken die niet tot hun recht komen in een standaard foto- of videoreportage. We schakelen drone beelden in om het verhaal van de woning af te maken en jouw klant te doen dromen. Dromen van hun nieuwe woning.

Benieuwd naar enkele voorbeelden?
Klik hier.

 

Listing folder.

Soms verdient een woning meer dan enkel het digitale. Haal het maximale uit de verkoop van een woning en trek de lijn offline door. Onze grafische ontwerper ontwerpt een folder op maat van jouw pand. Zo positioneer je je als meer dan enkel een verkoper. Go the extra mile.

Benieuwd naar enkele voorbeelden?
Neem contact op.

 

Home staging.

Een ruimte moet leven. Een ruimte moet een verhaal vertellen. Een ruimte moet een indruk achterlaten. En spijtig genoeg slagen lege ruimtes hier niet in. Door onze home staging blazen we nieuw leven in de woning om die eerste positieve indruk te garanderen. Het plaatje klopt.

Benieuwd naar enkele voorbeelden?

Neem contact op.

Strategisch advies.

Het investeren in de juiste beelden voor de verkoop van een woning is de eerste stap. Het echte succes hangt af van de manier waarop je de beelden implementeert in jouw marketingstrategie. We begeleiden onze klanten gratis met strategisch advies, hoe je dit op de beste manier kan doen om er het maximale uit te halen.

Benieuwd naar wat we concreet voor jou kunnen betekenen?

Neem contact op.

 

Nog niet overtuigd?

We laten onze portfolio het woord voeren.

Een proefopname inplannen om de voordelen zelf te ervaren?

Bij de proefopname nemen we jou mee in onze manier van werken. We beginnen bij het begin, leveren de beelden op en helpen jou bij het correct implementeren van de beelden.

Interesse? Neem dan even contact op. We helpen je graag!

+32 477 36 89 33

Nieuwsbrief

 

Wees als eerste op de hoogte van onze

nieuwste tips en strategieën.

Virtual Property Partners

Interleuvenlaan 62,

3000 Leuven

België

Navigatie

Aanbod

Portfolio

Blog

Contact

  • Instagram
  • YouTube
  • LinkedIn - Black Circle
  • Facebook
Keuken (6)